”THE FUTURE BELONGS TO US”

THE FUTURE BELONGS TO US”
I går kväll: Workshop i personlig utveckling tillsammans med ljuvliga, alltid lika inspirerande ungdomar.

Underbart att träffa dem, särskilt i dessa undantagstider, och höra deras insikter när de förstår att deras tankar påverkar hur de ser på det som händer, sina egna och andras möjligheter. Att deras mindset påverkar hur de mår och presterar. Och att de faktiskt alltid har frihet att styra tankarna.

Det är lärorikt för mig att höra hur de resonerar och åter få bekräftelse på hur snabbt det går att ta sig själv och andra från ”Vad ska jag göra?” och oro till ”Nu vet jag” och glädje. För den förändringsvillige.

Några av ungdomarnas insikter:
”Nu ska jag ställa utvecklande, öppna frågor till mina vänner.”
”Nu vet jag att jag är en glädjespridare och det ska jag fortsätta att vara.”
”Jag fick en påminnelse om att jag alltid inspirerar andra och att jag kan välja åt vilket håll. Positivt eller negativt.”

Och nu vill de alla tre bli coacher:) Varför inte gå ut i livet och träna. Ni har allt ni behöver för att göra en positiv skillnad för er själva och andra. Just Do it!

Vi ses snart igen!

Rasmus Lind
Kim Jonsson
Theodor Hybinette
Studerandes 3:e året på Anders Ljungstedts Gymnasium i Linköping.

www.levilja.se
Mindset for Human Growth

Leave your Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *