Om oss

Karin Jonsson

Karin Jonsson

0727-38 35 00, karin@levilja.se

Karin Jonsson

Karin drivs av visionen att få verksamhetsledare att fatta beslut som är långsiktigt bra för människor. Människor som kunder, medarbetare, partners och ägare med flera.  Karin har 20 års erfarenhet från förändringsledning i stora och små bolag inom olika branscher, exempelvis Securitas Direct, Returpack och Meritmind. Hon haft roller som CFO (ansvarig för ekonomi- och IT-styrning) och Key Account Manager. Hon har suttit i flera ledningsgrupper och styrelser. Hon utbildade sig till civilekonom och har därefter bland annat gått utbildningar såsom UGL, The Human Element, Att sälja lösningar. Hon är certifierad NLP Trainer samt certifierad individ- och businessteam coach. 2016 startade Karin Levilja AB där hon utbildar, tränar och coachar VD:ar och ledningsteam att leda sig själv och andra till måluppfyllelse.

 

Louise Jonsson

Louise Jonsson

0703-84 85 34, louise@levilja.se

Louise Jonsson

Louise brinner för personlig utveckling och att få vara med och bidra till en värld där alla människor hjälper varandra till
ett bättre liv.

Hon har mött och utvecklats med människor med olika bakgrund och olika kulturer, bland annat som au pair på Nya Zeeland och som reseledare för Tui. Hon har en kandidatexamen som personalvetare på Stockholms Universitet. Louise är certifierad NLP-practitioner samt ICC Coach. Idag arbetar hon som rekryterare och konsultchef på företaget 2Complete i Stockholm. Vidare är hon med och driver företaget Levilja där hon också får göra det hon älskar – att hjälpa människor till den livsresa som de önskar sig.

 

Ons Mami

Ons Mami är entrepreneur, maskiningenjör, konsult och livscoach. Efter 10 år i Los Angeles, där Ons studerade och jobbade som ingenjör, är hon nu tillbaka i sin hemstad Linköping. Från sina år i Kalifornien har hon tagit med sig mycket positivitet och lärdomar som hon vill dela med sig av här i Sverige. Hon har en egen Youtube kanal där hon pratar om olika saker i livet och delar med sig av det hon har lärt sig.  I sitt eget företag hjälper hon, över nätet, skolungdomar över hela världen att klara sina studier. Ons brinner för personlig utveckling och NLP. Hon vill hjälpa andra att nå sina mål på samma sätt som hon når sina egna.

Tel: 0764-02 79 15