Om oss

Karin Jonsson

Karin Jonsson

0727-38 35 00, karin@levilja.se

Karin

Karin drivs av visionen att skapa välmående, motivationsdrivna verksamheter genom att fokusera på människors visioner och resurser och nå framgång för alla.

Karin  har 20 års erfarenhet från förändringsledning i stora och små bolag inom olika branscher, exempelvis Securitas Direct, Returpack och Meritmind. Där hon haft roller som CFO (Ansvarig för ekonomi- och IT-styrning) och Key Account Manager. Genom återkommande kundbesök hos 250 av Östergötlands största verksamheter har hon de senaste åren bidragit till att starta upp, utveckla och etablera konsultföretaget Meritmind i regionen. Hon har suttit i flera ledningsgrupper och sitter i styrelser. Hon utbildade sig till civilekonom och har därefter bland annat gått utbildningar såsom UGL och The Human Element. Hon är certifierad NLP Trainer samt certifierad individ- och businessteam coach.

 

Louise Jonsson

Louise Jonsson

0703-84 85 34, louise@levilja.se

Louise

Louise brinner för personlig utveckling och att få vara med och bidra till en värld där alla människor hjälper varandra till
ett bättre liv.

Hon har mött och utvecklats med människor med olika bakgrund och olika kulturer, bland annat som au pair på Nya Zeeland och som reseledare för Tui. Hon har en kandidatexamen som personalvetare på Stockholms Universitet. Louise är certifierad NLP-practitioner samt ICC Coach. Idag arbetar hon som rekryterare och konsultchef på företaget 2Complete i Stockholm. Vidare är hon med och driver företaget Levilja där hon också får göra det hon älskar – att hjälpa människor till den livsresa som de önskar sig.