Om oss

Karin Jonsson

Karin Jonsson

0727-38 35 00, karin@levilja.se

Karin Jonsson

Karin drivs av visionen att få verksamhetsledare att fatta beslut som är långsiktigt bra för människor. Människor som kunder, medarbetare, partners och ägare med flera.  Karin har 20 års erfarenhet från förändringsledning i stora och små bolag inom olika branscher, exempelvis Securitas Direct, Returpack och Meritmind. Hon har haft roller som CFO (ansvarig för ekonomi- och IT-styrning) och Key Account Manager. Hon har suttit i flera ledningsgrupper och styrelser. Hon utbildade sig till civilekonom och har därefter bland annat gått utbildningar såsom UGL, The Human Element, Att sälja lösningar. Hon är certifierad NLP Trainer samt certifierad individ- och businessteam coach. 2016 startade Karin Levilja AB där hon utbildar, tränar och coachar VD:ar och ledningsteam att leda sig själv och andra till måluppfyllelse.

 

Louise Jonsson

Louise Jonsson

0703-84 85 34, louise@levilja.se

Louise Jonsson

Louise brinner för personlig utveckling och att få vara med och bidra till en värld där alla människor hjälper varandra till
ett bättre liv.

Hon har mött och utvecklats med människor med olika bakgrund och olika kulturer, bland annat som au pair på Nya Zeeland och som reseledare för Tui. Hon har en kandidatexamen som personalvetare på Stockholms Universitet. Louise är certifierad NLP-practitioner samt ICC Coach. Idag arbetar hon som rekryterare på företaget Head Agent i Stockholm. Vidare är hon med och driver företaget Levilja där hon också får göra det hon älskar – att hjälpa människor till den livsresa som de önskar sig.

 

 

Samarbetspartner:
Mats Helander

ECOSOCI, hemsida
Föredragshållare och process stöd, samhällsutvecklingsstrateg,
Mats kallar sig för hängrännan mellan olika kunskapsområden och jobbar med strategisk samhällsutveckling. Han är civilingenjören som har jobbat med kunskapsområden som ligger långt från varandra och rört sig mellan delar och helhet. Flest år har han tillbringat inom offentlig verksamhet och nära politiska församlingar men även i privat sektor. Det har handlat om utveckling av tillverkande företag, biståndsarbete i Centralamerika och regional utveckling genom Region Östergötland. Mats kunskapsområden är miljö, folkhälsa, samhällsplanering och ekonomisk utveckling. På sin resa har Mats insett att få människor tittar utanför sitt stuprör. Därför kallar han sig för hängrännan mellan stuprören.